News
15 пісень як підсумок 15 років: чому гурт AVIATOR присвятив новий альбом

“Авіатори” від музики святкують ювілейний день народження команди.

29 травня 2005 року гурт AVIATOR було вперше представлено широкій публіці. Спершу — прем’єрою кліпу на хітову “Возвращайся”, потім — виступом відразу перед сорокатисячною аудиторією. Тож саме цю дату колектив вважає початком власного літопису.

Цьогоріч AVIATOR святкує 15-тий день народження! З цього приводу солісти Андрій Сторож і Дмитро Тодорюк презентують альбом-збірку “15”, до якого потрапили 15 знакових для виконавців пісень.

— По-перше, нам до вподоби робити подарунки на власні свята навіть у звичайному житті, не кажучи про життя музичне! По-друге, кожен артист потребує певних підсумків на якомусь етапі свого шляху. Так простіше озиратися назад: увесь бекграунд зібрано в акуратний альбом, який характеризує тебе і твій світогляд на той час, коли він записувався, — коментують фронтмени гурту. — Ми щиро вдячні всім, хто є “обличчям” нашої п’ятнадцятки: близьким, друзям, колегам, музикантам, авторам, слухачам. Наша спільна взаємодія надихає на те, щоб продовжувати політ. Тож далі буде!

Власне, 29 травня гурт планує дати “іменинний” онлайн-концерт, уперше після карантинних канікул зібравшись повним музичним складом. А потім — працювати над ювілейним туром, дати якого було змінено через зрозумілі причини. Про те, де і коли зустрічати AVIATOR у своєму місті, можна буде дізнатися на офіційному сайті та на сторінках у соціальних мережах.

Avi15_1

Слухай альбом “15” тут.