News
Гурт AVIATOR задає тренд на білі квіти

До дня народження колективу виконавці презентують пісню #цетобі.

Нещодавно, 29 травня, чільні романтики українського шоубізу, AVIATOR, відсвяткували свій 14-й день народження! Спеціально до цієї важливої для команди дати її фронтмени Андрій Сторож і Дмитро Тодорюк представляють новий сингл #цетобі.

— Зазвичай на день народження саме “винуватці” свята чекають на подарунки; ми ж, як нестандартні іменинники, вирішили дещо змінити схему, — посміхається Андрій. — #цетобі — це наше звернення до кожного, хто любить наш гурт багато років або ж тільки відкриває його для себе. Усе, що ми робимо, ми робимо виключно для вас! І білосніжний букет квітів, про який йдеться у пісні та який, власне, прикрашає віжуал до неї, є нашим символічним презентом!

AVIATOR_3

Слова та музику до пісні написав Дмитро Тодорюк, він є автором і першого треку нового етапу гурту “Небо на двох”. Варто зазначити, що Дмитро доклав руку і до графічного оформлення новинки: його підпис було оцифровано для офіційної обкладинки синглу.

— Це чергова наша спроба “вдихнути” у діджиталізовану зараз творчість і світ загалом щось живе та справжнє. Трек “Сети” свого часу був взагалі нашим маніфестом проти занурення в Павутину! Що ж до #цетобі… У непростий для усіх нас і нашої країни час дуже хочеться дарувати світло. На ті три хвилини, що триває пісня, пригорніть своїх найрідніших і подякуйте їм просто за те, що вони у вас є. Розраховуємо й на підтримку молодят: #цетобі є своєрідним продовженням весільної теми, заданої “Нареченою”. Тож наречених без квітів не залишили! — коментує Дмитро.

AVIATOR_2 (2)

Що стосується подальших творчих планів, то найближчим часом гурт планує видати EP акустичних версій найсвіжіших треків.