News
(Українська) Соліст гурту AVIATOR присвятив пісню особливій жінці

“Кохання любить випадковості”: рецепт щасливої ​​історії кохання від гурту AVIATOR
Все таємне стає явним: вперше соліст гурту AVIATOR розкрив таємницю особистого життя.

Зовсім нещодавно пройшов найромантичніший день року – 14 лютого, День всіх Закоханих. Щороку, саме цієї дати, пари намагаються показати, наскільки вони цінні один для одного. Гурт AVIATOR не став винятком: солісти висловили свої почуття у новій пісні із символічною назвою – “Кохай”.

Дмитро Тодорюк: “Пісня Кохай по-справжньому особлива для мене. На її написання мене надихнула моя учениця – успішна, але самотня бізнес-леді, з якою я займаюсь вокалом. Її життєва ситуація настільки поглинула мене, що після чергового заняття я швидко накидав текст пісні. Приміряв на демку, що давно вже лежала на полиці: її колись надіслав мені Андрій, після чого ми розпочали активну і кропітку роботу на студії.”

Любов не терпить усвідомленості, закономірності та на 100% обдуманих рішень. Кохання – це спонтанність, випадковість, що виникла у невідповідний момент – на цьому акцентують свою увагу артисти. “Кохання любить випадковості” – головний меседж романтичного треку.

Андрій Сторож: “Коли Діма приніс мені демо-трек, я відразу зловив цей ліричний настрій, ніби відчув усю теплоту його зв’язку з героїнею і співпереживання їй. Ми закрилися на студії і довго шукали “ідеальне” звучання синглу. Хотілося, щоб у пісні кожна знайшла собі підтримку у відносинах із близькими. Сподіваюся, нам це вдалось!”

“Кохай” – пісня, яка вперше за довгий час існування гурту, написана у співавторстві фронтменів гурту – Андрія Сторожа та Дмитра Тодорюка.